Per tractar de fer front comú davant l’especulació i les polítiques actuals que busquen mercantilitzar i capitalitzar el nostre territori, l’habitatge i en definitiva, les nostres vides; des d’ESF València vos llancem aquesta proposta formativa, «Ciutat en Lluita» amb la intenció d’ampliar mirades i canalitzar inquietuds per tractar d’habitar la nostra ciutat d’una manera més activa i compromesa.

Així, vos convidem a totes a què ens acompanyeu en aquest cicle de xarrades i tallers que amb tanta estima hem organitzat, amb el suport de diversos col·lectius i grups com el Rogle i Antimilitaristes MOC , i de persones com Anaïs Florin o Elías Taño.

Ens agradaria ser capaces de generar un espai de reflexió col·lectiva al voltant de moltes de les qüestions que ens travessen en la nostra vida quotidiana a la ciutat, i d’explorar diferents estratègies i formes de lluita per a fer front a les mateixes.

El cicle és totalment obert, així que agraïm també que ens ajudeu amb la difusió a les xarxes 😉

I aprofitem també per agrair a les companyes de la Colla de Dimonis de Campanar i del CSOA La fustería per la cessió dels espais 😉

ACÍ VOS DEIXEM EL CARTELL AMB LES DATES DE LES JORNADES I ELS ESPAIS DE CADASQUNA!